search

QUARK LUSTRA 06542/3 E27

136,85 lei
cu TVA

Corpul de iluminat 06542/3 poate fi dotat cu 3 surse cu soclu E27, pentru o putere maxima de 60W si dispune de un grad de protectie IP20, ce recomanda utilizarea lor in interiorul locuintei.

**Preturile afisate includ taxa de timbru verde in valoare de 0,60 lei.

Cantitate
In Stoc

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Corpul de iluminat poate fi dotat cu 3 surse cu soclu E27, pentru o putere maxima de 60W si dispune de un grad de protectie IP20, ce recomanda utilizarea lor in interiorul locuintei.

Componentele lustrei vin ambalate separat si anume: abajururile impachetate corepunzator in folie cu bule, individual in cutii de carton, iar componentele metalice impachetate in folie, cu scopul de a le proteja in tranzit.


LUSTRE QUARK sunt corpuri de iluminat cu structura metalica proiectate in diverse finisaje obtinute prin vopsire in camp electrostatic, cu ornamente metalice si abajururi din sticla cu model.


Lustrele QUARK sunt construite pe diferite dimensiuni in functie designul abordat. QUARK propune in acest sens, variante de model cu diametrul placii de montaj de la 12 cm la 14.5 cm si constructii cu o inaltime pentru o mare parte din modele noastre, de circa 20 cm fara abajur.

LUSTRELE QUARK permit decorarea spatiilor cu un minim de buget, atat dupa preferintele vizuale ale consumatorilor finali dar si a incadrarii in spatiu.

Fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. Designul, culorile, formele pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe site.

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)