Expedierea pachetului dumneavoastră

Livrarea comenzilor se face prin curier (GLS), doar pe teritoriul României.

Pentru comenzile cu valoare de cel puțin 500 lei (fără taxa de transport), livrarea este gratuită pe întreg teritoriul României prin GLS.

Pentru comenzile mai mici de 500 de lei, taxa de transport va fi contra cost, suma intre 15 lei si 25 lei, in functie de greutatea coletului.

Pachetele sunt în general trimise în 1-2 zile de la primirea plății și sunt expediate prin UPS cu urmărire și livrare fără semnătură. Dacă preferați livrarea prin UPS Extra cu semnătură obligatorie, va fi aplicat un cost adițional, astfel că vă rugăm să ne contactați înainte de a alege această metodă. Orice metodă alegeți, veți avea o legătură pentru urmărirea online a pachetului dumneavoastră.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuril de livrareand shipping fees will apply to each of them. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Livrările se efectuează de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 16.00

Timpul de transport nu depinde de ECOLIGHT ELECTRIC și este în totalitate responsabilitatea curierului

Toate comenzile plasate până la ora 12, de luni până vineri, sunt procesate și trimise spre livrare în aceeași zi; comenzile plasate după această oră se procesează în ziua următoare lucrătoare.

Nu ne asumăm întârzierile datorate aglomerării transporturilor în prajma sărbătorilor (precum Crăciun, Revelion, Paști, evenimente precum Black Friday, etc.).

SC ECOLIGHT ELECTRIC SRL

Email: office@ecolightelectric.ro

Telefon: 0729 155 578