Termeni și condiții de utilizare

Bine ați venit pe site-ul http://www.ecolightelectric.ro/ 

Prin conectarea la Site, recunoașteți că ați citit, ați înțeles și ați acceptat, fără limitări sau rezerve, Termenii și condițiile de utilizare si Politica de protectie a datelor cu caracter personal.

Vă recomandăm să citiți cu atenție notificările legale ale acestora.

1. IDENTITATE

Societatea care publica Site-ul (denumită în cele ce urmează „Societatea”) S.C. ECOLIGHT ELECTRIC SRL, cu Sediu social în România, jud. Iași, mun. Iași, Șos. Bucium nr. 93 si Punct de lucru: România, jud. Iași, DN28 Iasi - Letcani, Km. 10, (dupa Skoda, depozitul 2), Capital social: 100400 lei (RON), Înregistrată la Registrul Comerțului din România sub nr. J22/881/2013, Cod unic de înregistrare: RO 31649963, Email: office@ecolightelectric.ro, Telefon: 0729155578,

2. ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

3. DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru, www.ecolightelectric.ro vă pune la dispoziție toate informațiile în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

Toate produsele pe care le comercializam sunt in conformitate cu standardele internationale din domeniu. Datorita acestei politici, societatea a reusit sa se impuna pe piata, iar clientii nostri stiu ca au garantia de a cumpara produse bune, fiabile, rezistente si in acelasi timp unele din cele mai noi in domeniu.

Firma ECOLIGHT ELECTRIC SRL, prin QUARK, reprezinta un brand de materiale electrice (surse de iluminat, corpuri de iluminat, plafoniere led, paneluri cu led, lustre, aparataj, etc).

4. PROPRIETAREA INTELECTUALA

4.1 Continutul si design-ul www.shop.ecolightelectric.ro, sigla si denumirea QUARK este creat de ECOLIGHT ELECTRIC fiind marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci. Orice folosire a Mărcii neautorizată de titularul acesteia, inclusiv afișarea Mărcii de către alte site-uri după expirarea autorizării, este o încălcare a legislației din domeniul specific și va atrage sancțiuni civile sau penale, după caz și titularul mărcii își rezervă dreptul de a face toate demersurile în acest sens. Design-ul marcii si a site-ului și experiența de utilizare a acestuia precum și bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea S.C. ECOLIGHT ELECTRIC SRL si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Textele postate de catre utilizatori la "Adaugare comentariu" devin proprietatea ECOLIGHT ELECTRIC din momentul postarii. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul shop.ecolightelectric.ro, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului linga textul sau imaginea respectiva.

4.2 Puteți copia și imprima conținutul Ecolight Electric doar pentru folosința dumneavoastră personală, în scopuri necomerciale. Este interzisă orice utilizare a conținutului Ecolight Electric în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email office@ecolightelectric.ro 

5. Abonarea si dezabonarea la NEWSLETTER

5.1. Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul Site-ului este gratuita si voluntara, si implica acceptarea acestor termeni si conditii de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va veti putea dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise vor respecta legislatia aplicabila in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia aplicabila.

5.2. Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea Site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document.

6. LIVRARE, COMENZI ȘI POLITICA DE RETUR

Pentru informații cu privire la modalitățile și costurile livrării, politica de retur și comenzi în general, vă rugăm să accesați paginile POLITICA de LIVRARE , COMENZI ȘI POLITICA DE RETUR.

7. GARANȚIA

Toate bunurile comercializate de S.C. ECOLIGHT ELECTIRIC SRL beneficiază de garanție in conformitate cu prevederile legale, se garanteaza astfel buna funcționare a produselor livrate. Beneficiarul va respecta condițiile privind exploatarea, întreținerea, conservarea și transportul.

Conform legii (Legea 449/2003, Directiva 1999/44/CE), perioada de garantie pentru sursele de iluminat este de 12 luni.

Prezentul certificat de calitate atesta legal ca produsele comandate vor folosi scopului pentru care au fost proiectate si realizate.

Garanția se aplica doar atunci cand Produsul a fost cablat si montat in mod corespunzator si utilizat conform gamei de valori electrice, gamei de operare si conditiilor de mediu prevazute in specificatii, instructiunile de aplicare, standardele IEC sau orice alt document care insoteste Produsele.

Prezenta garantie nu se aplica in cazul defectiunilor sau a nefunctionarilor rezultate din orice abuz, utilizare incorecta, utilizare anormala sau utilizare contrara oricaror standarde aplicabile, coduri sau instructiuni de utilizare, incluzand, fara limitare, a celor incluse in cele mai recente standarde privind siguranta, industria si/sau energia electrica aplicabile in regiunile relevante.

In considerarea celor sus mentionate, Produsul/e returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, fara etichete de pret lipite sau scrise pe ambalaj). Orice modificare a starii Produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea Produsului ca nou, duce automat scaderea valorii Produsului si implicit la aplicarea normativelor stipulate in OUG nr. 34/2014. De asemnenea, partenerii societatii S.C. ECOLIGHT ELECTRIC S.R.L.  trebuie sa faca dovada achizitionarii Produsului de catre consumatorul final, cu scopul determinarii aplicabilitatii procedurii de acordare a garantiei.

S.C. ECOLIGHT ELECTRIC S.R.L. isi rezerva dreptul de a lua o decizie definitiva in ceea ce priveste valabilitatea unei reclamatii in garantie.